maanantai 18. tammikuuta 2010

Uusi päivä - uudet kujeet

Taas on yksi tekemisentäyteinen päivä takana ja uni painaa päälle vaikka kello ei ole vielä edes kymmentä.

Tänään saimme aamulla armoa ja ohjelma alkoi vasta 10.45. Aamulla lähdimme luistelemaan Vanhassa kaupungissa sijaitsevalle luistinradalle. Samanlainen idea kuin Helsingin Rautatientorin jääpuistossa. Vuokrasimme luistimet, jollaisia en ole koskaan ennen nähnyt. Oranssit laskettelumonokiinnityksillä olevat luistimet olivat hyvin epämukavat, mutta ajoivat asiansa. Luistelimme noin tunnin verran kirpeässä pakkasilmassa ja näimme pitkästä aikaa myös auringon!

Aamu-urheilun jälkeen lähdimme lounaalle uuden Solaris-keskuksen buffet-tyyliseen Lido-ravintolaan. Ravintolassa sai kerätä lautaselleen mitä haluaa ja kassatäti laskee annokselle loppusumman. Nopeaa ja kätevää, kun ryhmässä on monta kymmentä ihmistä.

Tämän päivän kielitunnit alkoivat vasta kello 15.00 ja kestivät vain kuuteen. Tänään aiheenamme oli omasta perheestä kertominen.

Huomenna on edessä paluu arkirutiineihin ja täten herätyskello soi jo seitsemältä.
Illalla on kuitenkin tiedossa Lauran tuparit, joten jotain mukavaakin päivään mahtuu. Torstaina kuulemme kielituntien jälkeen luennon Viron koulujärjestelmästä sekä vierailemme vanhassa vankilassa. Saatamme myös poiketa elokuvateatteriin katsomaan uuden Avatar-elokuvan. Toivottavasti löydämme elokuvasta orginaaliversion, jottei meidän tarvitse katsella koko elokuvaa viroksi dubattuna.

Terkkuja italialaisilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti