maanantai 25. tammikuuta 2010

Mikä päivä tänään oikein on?

Multa on mennyt ajantaju. Enää ei ole mitään havaintoa onko maanantai, torstai vai sunnuntai. Kaikki päivät ovat melko samanlaisia ja koko ajan on menoa. Äskenkin mietin pitkään onko nyt torstai ja yllätyin kun kalenteri näytti maanantaita.

Muutettiin tänään meidän uuteen asuntoon. Tavaraa oli melko runsaasti ja kaiken roudaaminen oli hyvin työlästä. Onneksi hostellin työntekijä Eduard sekä meidän kreikkalainen vahvistus Ilias auttoivat meitä kantamaan matkalaukut. Ed myös tilasi meille taksin, jolla huristimme Savoy-hotellilta Liivalaialle. Harvemmin tulee käytettyä taksia muuttoautona.

Saimme kuitenkin kaikki tavarat sisälle. Seuraava tarve oli tietyti internet-yhteys. Lähdimme vierailemaan paikallisen Starmanin toimistoon, joka onneksi sijaitsi aivan asuntomme lähistöllä. Teimme uuden yhteyssopimuksen ja palasimme pikapikaa asunnolle. Auran äiti ja isä toivat minulle ystävällisesti sängyn lainaksi. Kannoimme sängyn sisään ja aloimme asentaa internetiä.

Tietenkään kaikki ei mennyt ihan putkeen. Mitä muutakaan voi odottaa kun antaa Tiinalle modeemin ja kasan erilaisia kaapeleita. Emme saaneet yhteyttä toimimaan millään. Onneksi vuokraemäntä ja tämän poika tulivat illalla tuomaan vielä muutamia huonekaluja ja saimme pojan katsomaan meidän yhteyksiämme. Olimme liittäneet vain virtajohdon, mutta unohtaneet network cablen, no idea mitä se on Suomeksi.

Pienellä avustuksella saimme yhteyden toimimaan Anne-Marien koneessa, mutta siirtäessä kaapelin minun koneeseen mikään ei enää toimi. Minun kone ei yhdistä nettiin. Jos joku tietää mikä voi olla vialla, kertokoon sen asap.

Huomenna on viimeinen päivä kielikurssia! Edessä on vielä yksi kielitunti, jossa valmistelemme esityksiä Sisekaitse Akadeemian rehtorille, joka tahtoo kuulla miten paljon olemme oppineet viroa.. Sen jälkeen saamme todistukset käteen ja illalla on farewell partyt. On hieman haikeaa sanoa hyvästit osalle ryhmästä, jotka lähtevät Tarttuun opiskelemaan.

Huomiset bileet eivät kuitenkaan ole meidän viimeiset, koska minä ja Anne-Marie päätimme pitää tuparit keskiviikkona. Päätimme teeman olevan crazy hair, joten jokaisen tulee tuunata hiuksensa hulluun kuntoon tai ostaa peruukki. En ole vielä päättänyt omaa tyyliäni, ehdotuksia otetaan vastaan tässäkin kategoriassa.

Vielä lopuksi hyviä uutisia:

Erasmus-apuraha kolahti tänään tilille!
Isi ostaa mulle uuden kameran!
Huomenna on bailut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti