sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Tallinnan koti

Sain eilen uuden kameran, joten saan vihdoin postattua kuvia asunnosta! Itse asunto sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista sekä 3 minuutin päässä koulustamme. Neliöitä on viitisenkymmentä, huoneita kaksi, keittiöitä, vessoja ja suihkuja yhdet kutakin. Minun oma huone on tarkoitettu olohuoneeksi, mutta roudasimme tänne sängyn (kiitos Auran vanhemmille) ja nyt tämä huone toimii minun lukaalinani.

Kuvaushetki oli aikainen sunnuntaiaamu, joten asunto on melko sekaisessa kunnossa. Selittelyä tietysti, mutta on täällä joskus siistimpääkin ollut!


Ensimmäisenä esittelyvuoron saa eteinen. Eteisen puhtaanapitäminen on aivan mahdoton yhtälö, koska tällä säällä kengistä tulee aivan järkyttävät määrät märkää kuraa vaikka kuinka pyyhkisi jalkojaan ulkopuolella.

Lattialla oleva Occupied- kyltti on WC:n ovesta, jossa ei ole lukkoa. Ihan itse omin pienin kätösini askartelin kyseisen kyltin pahvista ja vanhasta kajarin kaapelista. Melko hieno vaikka itse sanonkin.



Seuraavana esittelyvuoron saa minun oma loossi. Huone sekä huonekalut henkivät Neuvostohenkeä ja nahkasohvat ovat ehkä maailman epämukavin ratkaisu. Huoneen lattialla näkyvät hyvät ystäväni, untuvatossut. Tyhmältä näyttävät tossut tulevat tarpeeseen täällä, koska lattia on melko kylmä.


Pienenä sisustuksellisena yksityiskohtana mainittakoon tämä hieno taideteos. Suurin osa kielikurssin osallistujista oli taideopiskelijoita. Päätimme eräänä iltana maalata tauluja akvarelliväreillä ja tässä on minun tuotokseni. Nora, joka opiskelee taidetta täällä Tallinnassa, maalasi Facebook-kuvien avulla kaikista todella näköisiä tauluja. Mulla oli hieman syvällisempi ja taiteellisempi ote.

Otin kuvia myös keittiöstä, mutta ne eivät ole julkaisukelpoisia. Voin ehkä ottaa uusia kuvia kunhan saadaan tiskattua.. Lisäkuvia tiedossa myös Anne-Marien huoneesta sekä parvekkeelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti