lauantai 23. tammikuuta 2010

Nädalavahetus

Nyt on balettikokemus takana ja viikonloppu edessä. Esitys kesti neljä tuntia sisältäen yhden välitauon. Näytös oli hieno enkä ehtinyt edes nukahtaa kertaakaan. Ryhmän miespuolisille balettikokemus osoittautui hyvin raastavaksi ja jo ensimmäisen näytöksen alussa takarivistä kuului syviä huokauksia.

Baletin jälkeen vuorossa oli tietysti jatkot, jotka vietettiin tälläkin kertaa hostellimme "alakerrassa" sijaitsevassa ravintola/pubissa. Ilta jatkui pikkutunneille ja taas kehiteltiin hienoja suunnitelmia.

Rakastan lauantaiaamuja, koska ne ovat ainoita päiviä viikossa, kun todella saa nukkua tarpeeksi pitkään. Tänään herätyskello tosin soi jo kello 10.45, jotta ehdin keskustaan Soikkua ja Sakkea vastaan. Menimme viemään tavarat meidän asunnolle, jonka jälkeen lähdimme syömään taas vaihteeksi Lidoon Solaris-keskukseen. Valitsimme kaikki itsellemme annokset ja yhteishinta kolmelle täydelle annokselle sekä kahdelle kaljalle oli noin 17 euroa.

Iltapäiväksi suuntasimme Kristiine keskukseen shoppailemaan Jyskiin. Mukaan tarttui kaksi mattoa, pari tyynyä, vessapaperia, pesujauhetta ja kaikkea tarpeellista. Kävimme myös Prismassa, josta lastasin mukaan tarvikkeita illan bileisiin. Illan juhlien aihe on koordinaattorimme, Kaisan, valmistuminen yliopistosta. Juhlien etkopaikka on meidän tämän hetkinen hostelli ja jatkopaikkana Tallinnan ainut gayclub Angel. Saa nähdä mitä tapahtuu kun tähän oleskeluhuoneeseen änkeytyy noin kolmekymmentä ihmistä..

Huomenna edessä on vielä asunnon laittamista sekä toivottavasti saamme sängyn Auran isältä. Soikku ja Sakke matkaavat huomenna takaisin Helsinkiin, jonka jälkeen tapahtuukin paluu arkeen ja maanantaina muutto uuteen asuntoon!

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti