perjantai 29. tammikuuta 2010

EBS - day 1

Tänään vierailin ensimmäistä kertaa virallisessa vaihtokoulussani. Matkaa kämpältä koululle on vain noin 3 minuuttia. Melko mukavaa vaihtelua puolen tunnin bussimatkoihin.

Koululla tapasimme ensimmäistä kertaa muut vaihtarit. Meitä oli paikalla melko vähän, koska moni saapuu Tallinnaan vasta viikonlopun aikana. Suurin osa oli aloittavista vaihtareista oli ranskalaisia. Joukossa oli myös muutama saksalainen, kolme meksikolaista sekä kolme kiinalaista. Sekä yksi suomalainen, toisin sanoen minä.

Päivän aikana esittelimme itsemme, kuulimme koulusta, ESN Tallinnan jaostosta sekä kävimme campus-kierroksella sekä kirjautumassa kirjastoon. Loppuiltapäivän tutustuimme koulun ÕIS-ympäristöön, josta löytyvät lukujärjestykset sekä kursseille rekisteröityminen. Oma lukujärjestykseni näyttää pelottavan täydeltä. Joka päivälle oli tunteja, mutta ei onneksi kauhean pitkiä päiviä. Monet tunnit olivat sijoitettu iltapäiville ja aina kello kahdeksaan saakka illalla.

Luennot alkavat heti maanantaina ja tiistaiksi pitäisi olla luettuna jo pari kappaletta sosiologian kirjasta. Mitä ihmettä? Pitäiskö sitä alkaa opiskelemaan.

Tänään taitaa olla perjantai-ilta vaikka ei tunnukkaan siltä. Lähinnä tuntuisi olevan sunnuntai tai maanantaina. Syynä saattaa olla rankka viime viikko kaikkine bileineen. Tänään näemme kuitenkin muita vaihtareita sekä meksikolaiset tytöt Karja Kelder-pubissa, josta on kovalla vauhdilla tulossa meidän kantapaikka numero yksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti