perjantai 28. toukokuuta 2010

Tytöt reissaa

Heippatirallaa vaan kaikille!

Aika on humpsahtanut taas melkomoista kyytiä ja viikon ovat täyttäneet erilaiset kekkerit ja tietysti euroviisujen semifinaalilähetykset. Viisustudiot ovat olleet pystyssä tiistaina ja torstaina, asianmukaisin eväin. Tulokset ovat olleet odotettuja ja omia suosikkeja lauantaille ovat Israel, Armenia (tosin ei enää sen lavashown jälkeen..), Ranska ja Espanja!

Olen nyt löytänyt yhden potentiaalisen paikan, jossa katsoa finaalilähetys Tartussa. Kyseessä on egyptiläisomisteinen vesipiippubaari, mutta ei kai se niin ympäristöä katso kunhan telkkari toimii..

Ollaan siis tänään lähdössä Tartuun, jossa käydään vielä kerran moikkaamassa kielikurssilta tuttuja kamuja. Bunkataan opiskelija-asuntolassa kuokkavieraina kaksi yötä, jonka jälkeen sunnuntaiaamuna aikaisin suuntaamme bussiasemalle ja kohti Riikaa. Latviassa joukkoomme liittyy saksalainen Lisa, jonka kanssa seikkailemme ympäriämpäri Riikaa kolmen yön ajan. Keskiviikkona Lisan kone lähtee kohti Saksaa ja me köröttelemme bussilla takaisin Tallinnaan.

Pitkä ei ole matkalaisen pysähdys vaan nopean vaatteidenpesu/uusintapakkausoperaation jälkeen hyppäämme vuokrattuun autoon (meillä on saksalainen kuski, apua) ja köröttelemme takaisin etelärajalle, tällä kertaa Pärnun kaupunkiin. Pärnussa toivottavasti paistaa aurinko.

Pärnusta matka jatkuu Saarenmaalle ihailemaan tätä luonnonkaunista saarta. Kielikurssin ja äitin kertomusten perusteella odotukset Saarenmaalle ja koko saaristolle ovat melko korkealla. Toivottavasti edes jotkut pitäisivät paikkaansa.

Kuvia ja tunnelmia reissusta ja euroviisuista tulossa kunhan selvitään takaisin. Viimeistään 7. kesäkuuta.

HEI! Kohta alkaa kesäkuu. Hieman messevää. Ihan kauheeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti