sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Elämää helteiden jälkeen

Lämpimät ilmat ovat ainakin hetkeksi ohi ja taivaalta riputtelee kivasti viilentävää vettä. Helteitä kesti noin viikon verran ja jokaisena päivänä vietimme ainakin tunnin puistossa vihreällä nurmella pötköttäen.

Kulunut viikko on myös ollut hyvin raskas. Koulutyö on jo ohi, mutta erinäiset jäähyväisbileet ja 'tätä on pakko testata ennen lähtöä'-tapahtumat ovat vieneet kaiken pötköttelyltä jääneen ajan. Viikon kohokohtana voisi mainita pedaalipubin sekä pulikoinnin Itämeressä. Asiasta kukkaruukkuun, tiesittekö, että Itämeri on Viroksi Läänemeri eli Länsimeri.

Huomenna polkaistaan käyntiin toukokuun viimeinen viikko, jolloin ohjelmassa on ainakin muutaman ranskalaisen lähteminen, meidän Tarton ja Riikan reissu sekä tietysti euroviisut! Euroviisujen semifinaalit kisataan tiistaina ja torstaina ja finaali lauantaina. Me olemme lauantaina Tartossa ja opiskelija-asuntolassa ei ole televisiota. Tällä hetkellä meillä on vielä ongelma, missä järjestää kisastudio. Ehkäpä jokin Tarton kuppiloista näyttäisi kisat. Tai sitten joudumme tyytymään internet-lähetykseen.

On vaikea käsittää, miten nopeasti aika onkaan kulunut. Tuntuu aivan kuin joku olisi pyyhkinyt huhtikuun kokonaan kalenterista ja oltaisiin aikahypätty suoraan toukokuun loppuun! Aurakin on kohta jo takaisin Suomessa..

MUTTA, lyhenevä aikahan vain tarkoittaa sitä, että joka hetkestä tulee ottaa kaikki irti. Vielä on paljon paikkoja 'pakko käydä'-listalla. Listalta löytyy vielä ainakin keilailubaari sekä Pärnu ja Saarenmaa. Katsellaan miten paljon ehtii!

Seuraavaksi hieman kuvia menneeltä viikolta. Kuvia katsellessa ei uskoisi, että kyseessä on sama paikka, jossa tallustelimme kylmässä viimassa tammikuun lopulla..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti