keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Napapiiri kutsuu!

Tämä tyttönen lähtee pikakutsulla Rovaniemelle! Matkaseurana seitsemän ihan parasta tyttöä ympäri Suomea. Viimeksi matkusteltiin yhdessä Tukholma-Oslo-Kööpenhamina-akselilla joulukuussa. Puoli vuotta vierähti nopeasti ja nyt jo oikein odotan yhteistä illanviettoa ja sitä kuuluisaa "ämpäreiden vaihtoa".

Tiedossa Rovaniemellä on omakotitalo, uima-allas, Onnela, paikalliset kuppilat, napapiiri, joulupukki ja luksusruokailu perheravintola Raxissa!

Matkaan ensin laivalla Helsinkiin, josta hyppäämme yöjunaan kohti Rovaniemeä. Seuraavana aamuna saavumme Napapiirille ja sunnuntaina lähdemme junailemaan takaisin Helsinkiin. Maanantaina koitan ehtiä aamulaivaan Tallinnaan. En ole vielä bookannut paluulaivaa, koska en osaa arvioida miten paljon VR on myöhässä..

Tämän postauksen pitäisi ilmestyä tänne automaattisesti klo. 22.30. Tähän aikaan itse olen jo yöjunan kyydissä. Ajastin tämän postauksen myöhäisemmäksi, koska tarkoituksenani on yllättää muutama kanssamatkaaja. He eivät tiedä, että myös minä olen tulossa vaan luulevat minun olevan Tallinnassa.. Toivottavasti yllätys on positiivinen!

Matkaan sopivaa musiikkia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti