perjantai 21. toukokuuta 2010

Spinning + siideri = Pedaalipubi

Seuraavaksi esittelen hienon keksinnön:

PEDAALIPUBI!



Tämmönen hienous löytyy Tallinnan kaduilta. Kyseessä on pyörä, jonka kyytiin mahtuu yhteensä 15 ihmistä. Molemmilta sivuilta löytyy viisi pyöränsatulaa, joista kahdeksassa on polkimet. Nämä polkijat tekevät kovimman duunin ja polkevat pubia liikkeelle. Pyörästä löytyy myös kuski, jolla on ratti, vilkku sekä jarrupoljin. Perällä on myös kahdenistuttava sohva, jossa matka taittuu kaikista mukavimmin.

Pubipyörän saa vuokrata tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Me lähdimme liikkeelle EBS:n edestä ja pyöräilimme liikenteen seassa aina Viru-keskukselle saakka. Pubipyörä on kätevä, koska sillä saa ajaa pyörille suunnatuilla kävelykaduilla. Kuskin ei myöskään tarvitse olla selvinpäin, koska kyseessä on pyörä eikä siinä ole moottoria.

Poljimme myös vanhan kaupungin läpi ja aiheutimme mekkalaa ja pahennusta ympäri keskusta-aluetta. Reitin aikana nousi hiki pintaan, kun poljimme mäkeä ylös Raatihuoneen torille sekä kun nopean Rimi-kierroksen jälkeen jäimme jumiin ylämäkeen. Polkeminen oli harvinaisen raskasta. Onneksi muutama paikallinen tuli työntämään niin saimme taas lisävauhtia. Päädyimme varmasti myös muutamiin japanilaisiin kotivideoihin sekä kymmeniin turistikuviin.

Pyöräily pedaalipubilla upealla säällä oli todella mukavaa, aivan kuin vuoristorata-ajelu. Jos piipahdatte Tallinnassa isommalla porukalla ja haluatte nauttia omia juomia kuntoilun ohella, kannattaa tilata Pedaalipubi! Tämä ei ollut maksettu mainos.

Pedaalipubin kotisivuille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti