maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuu

Olen palannut taas Tallinnaan ja nyt on jo toukokuu! Takana on siis jo neljä täyttä kuukautta ja edessä enää yksi kuukausi ja muutama hassu päivä.

Tämän viikon täyttää Tallinnan Tudengipäevad, joiden aikana tapahtumaa riittää vaikka muille jakaa. Huomenna edessä on ainakin jonkinlainen paraati, johon mekin osallistumme. Joku sanoi, että liikumme rekalla tai jonkinmoisella kärryllä.

Pysykää siis kuulolla!

**

Koska Euroviisuihin on enää 22 päivää, tahtoisin jakaa taas yhden pienen ja hauskan faktan ja klipin.

Nimittäin. Liettua on hieno maa.

Moni varmasti muistaa Liettuan vuoden 2006 euroviisun nimeltä We are the winners, esittäjänä LT United. Kyseinen kappale hermostutti monia, mutta selvisi kuitenkin finaaliin ja muistaakseni sai siellä vielä pisteitäkin, mm. Islannilta 10 pointsia. Itselleni mieleenpainuvin osa tätä kyseistä esitystä oli kuitenkin kaljun, Kekkosen näköisen laulajan tanssiosa, josta ei tunnetta puuttunut.

Iloinen yllätys! Kalju sekopää on palannut! Tällä kertaa paluu tapahtuu Liettuan viisuehdokkaan musiikkivideolla, jossa kyseinen sankari riehuu vodkapullon kanssa. Kyseinen viisupersoona ei kuitenkaan esiinny tämän vuotisssa bändissä. Tämän vuotinen kisakappale on kuitenkin taas taattua liettualaista laatua ja sai ainakin minut nauramaan vedet silmissä. Älkää luovuttako liian ajoissa, loppuhuipennus on tunnetusti videon lopussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti