torstai 29. huhtikuuta 2010

Klara vappen!

Se on täällä taas. Nimittäin kesän virallinen alku - WAPPU! Moni on toki aloittanut vapun viettonsa jo monia päiviä sitten, mutta mulle vappu alkaa tänä vuonna vasta huomenna illalla.

Päivällä on edessä vielä skumppavaraston täydentämistä ja yksi välikoe. Kokeesta kirmaan suoraan Linda Linen terminaaliin ja katamaraanilla lätäkön yli suoraan juhlinnan sydämeen. Botski saapuu Helsinkiin vasta 18.30, joten missaan Mantan lakituksen. Ei sillä, että sitä oisin minään vuonna kovin läheltä nähnyt.

Mulla on usein ollut kokeita vappuaattona. Viime vuonna oli pahamaineinen ruotsin koe, joka käytiin tekemässä haalarit päällä ja reppu täynnä juhlajuomaa. Huonostihan se meni, kuten arvata saattaa. Huomenna on hieman samanlaiset merkit ilmassa, koska kokeen aiheena on Balttian maiden taloustilanne, suhteet ja mahdollisuudet. Tässä on siis alkamassa ihan hieno traditio kämmätä kaikki kokeet 30.4.

Pääsen siis aloittamaan juhlahumuun liittymisen vasta puoli seitsemältä. Suunnitelmissa on keskustassa hengailua Mintun ja muiden ihkujen perusjamppojen kanssa. Toivottavasti ei sataisi vettä ettei tarttisi vetäytyä sisätiloihin. Hieman kylmä saa olla, mutta neste taivaalta lätistää niin juhlatunnelman kuin hiuksetkin. Jään kaupunkiin suoraan laivalta, joten en saa mistään haalareitani enkä lakkia. Tiedossa siis varsin alaston vappu.

Haalarit ja lakki vetästään päähän sitten lauantaina kun suuntaan Kaivariin pikniköimään toivottavasti auringonpaisteessa! Lauantaina myös melko moni vaihtari täältä Tallinnasta suuntaa Helsinkiin. Täällä liikkuu huhua, että wappu on Suomen hienoin juhla, jolloin kaikki on kännissä ja kaikilla on kivaa. Mistähän tai keneltähän ovat tuommoisen kuvan saaneet..

Lauantai-iltana olisi tarkoitus myös suunnata yökerhoon. En tiedä Helsingin yökerhoista enää yhtään mitään, koska en ole käynyt niissä hyvin pitkiin aikoihin. Onnela olisi ollut se perusratkaisu, mutta sitäkään ei enää ole! Saa nähdä mitä löydetään.


Ensimmäinen toukokuuta tarkoittaa myös sitä, että euroviisuihin on enää 25 päivää aikaa! Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti