maanantai 1. maaliskuuta 2010

Vaihtarihikari

Nyt on historian kirjat sekaisin. Musta on tullut hikari!

Meillä oli PR-viestinnän kurssin kotitehtävänä tehdä analyysi valitsemamme yrityksen jostain kampanjasta. Tehtävänannossa ilmoitettiin minimipituudeksi 10 sivua, joka järkytti minua suuresti. Olin aivan varma ettei tästä tule yhtään mitään.

Sain tehtävän kuitenkin tehtyä ja pituuttakin tuli hieman yli vaaditun. Tänään tunnilla meillä oli kotitehtävien palautus ja mikäs se siellä paperissa kuikuili. Sehän oli A+! Herranjumala! Opettaja vielä sanoi minulle, että hienoa työtä niin kirjallisesti kuin esittäessäkin. Olin saanut maksimipisteet sekä kuulemma ainoana koko ryhmästä täyden A+:n.

Nyt on kauheat paineet saada myös onnistunut arvosana kotitehtävän toisesta osassa, jossa meidän tulee toteuttaa kyseinen kampanja paremmin. Valitsemani kampanja oli niin perusteellinen ja toimiva, että tästä tulee melko vaikea homma. Saa nähdä mitä tapahtuu.

Tällä hetkellä kasaantuneena on kuitenkin melko paljon muitakin tehtäviä. Kaikista eniten huolia aiheuttaa sosiologia, jossa luettavaa on aivan järkyttävän paljon. Meidän tulee kirjoittaa päiväkirjaa ajatuksistamme ja seuraava palautus olisi jo viikon päästä. Eli siis Suomesta on parempi saada paljon inspiraatiota ja esimerkkitapauksia, jotta saan edes jotain kirjoitettua.

Sekään ei kuitenkaan riitä, vaan edessä on vielä sosiologian ryhmätyö, jonka esitys on myös ensi tiistaina. Emme ole vielä edes aloittaneet saatika jakaneet kyseistä kappaletta. Ja olen siis huomenna lähdössä Suomeen. Toivottavasti saamme huomenna asiaan jotain selkeyttä ja pääsen heti Suomeen tultuani aiheen kimppuun. Yeah, sure.

Kuten huomattua, kaikella on kuitenkin tapana järjestyä. Eli kattellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti