tiistai 9. maaliskuuta 2010

Lumi sulaa ja kevät tulloo!

Tänään on ollut todella kaunis päivä. Aamulla herätessä ulkona sateli vielä lunta, mutta keskipäivällä aurinko puski keskelle sinistä taivasta ja porottelikin sieltä koko loppuillan. Aurinko myös paistaa suoraan mun huoneeseen, joten kotiin tullessa odotteli saunamainen huone sekä tulikuuma nahkasohva, nam. Kotiin kävellessä myös oikein kuuli lumen sulavan. Kevät tuli, lumi suli, puro sanoi pulipuli!

Tänään edessä oli myös hermojaraastanut sosiologian ryhmäesitelmä. Powerpoint-esitys viimeisteltiin aamulla noin viisi minuuttia ennen tunnin alkamista. Emme olleet edes kuulleet toistemme osia, joten hieman yllätyksiäkin mahtui mukaan. Meillä oli aikaa esitelmälle 45 minuuttia. Olin viimeisenä vuorossa ja lopulta mulle jäi vaan 7 minuuttia aikaa puhua. Noh, siinä sitten hieman tiivistelin ja jätin muutamia tarinoita kertomatta ja selvittiin valmiiksi asti ajassa. Itse esitelmöinti meni ihan kivasti ja aihekkin oli kiinnostava.

Lopputunnista katsottiin vielä "vierailijaluento" netistä ja luennoitsijana oli vanha ystäväni Philip Zimbardo! Lukion psykologian tunneilta hieman liiankin tuttu idoli puhui niin nopeasti englantia että en ole koskaan ennen kuullutkaan. Philippi myös hengästyi itse melkolailla tuon esitelmänsä aikana. On se hassu veikko.

Iltapäivän kokkailimme pannukakkuja (nam) ja sen jälkeen istuimmekin seuraavat 3,5 tuntia tiivisti tietokoneisiin nauliintuneina. Jossain vaiheessa alkoi peppu puutua ja päätettiin lähteä hieman reippailemaan. Koska vessapaperi (huom, vaaleanpunainen) oli uhkaavasti loppumassa, päätimme kävellä Säästömarket-nimiseen puljuun jonka kerran huomasin bussimatkalla. Se on meiltä linja-autoasemalle päin eli vielä poispäin keskustasta. Kyseinen kauppa oli melko Lidl:mäinen, mutta melko halvahko. Meidän piti ostaa vessapaperia, mutta mukaan tarttui hieman kaikenlaista.. muroja, purkkaa, pelmenejä ja muuta randomia. Kassaneitikin puhui kivasti vain venäjää. Tai sitten mä vaan näytän niin venäläiseltä mun karvahupun kanssa.

Nyt pitäisi keksiä jotain ohjelmaa loppuillaksi. Anne on liimautunut huoneeseensa, koska sen pitää kirjoittaa joku seminaari kotikoululle Saksaan ja deadline on kuulemma jo pelottavan lähellä. Kauheen tylsiä tämmöset illat kun ei ole edes mitään bailuja tiedossa. Nyt oon katsonut jakson Gossip Girliä ja yhden 80 minuuttisen American Idolia. Kai se on vielä yksi jakso Idoli lauluja tsekkailtava. Tai sitten vois siirtyä kotimaisen X-Factoryn pariin..hmm. Pitäisköhän keksiä jotain elämää?

Tää jaksaa edelleen naurattaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti