torstai 18. maaliskuuta 2010

Venäjän valloitus!

Woo!

Jee! Varasin juuri matkan Venäjälle!

Paikallinen vaihtarijärjestö ESN Tallinn järjestää kuusipäiväisen matkan Moskovaan ja Pietariin. Toki haluan vierailla Velivenäläisen hoodeilla ja nyt kerrankin tarjoutui mahtava tilaisuus järjestetyllä matkalla hyvässä seurassa. Meillä on myös paikallinen opas sekä kiertomatkapalveluita, joten ehkä minulta ei ryöstetä munuaista. Yksin en uskaltaisin Moskovaan asti lähteä.

Matkaohjelma sisältää paljon erilaisia vierailuja sekä majoituksen kolmen tähden hotellissa. Matkat Helsingistä Moskovaan sekä Moskovasta Pietariin tapahtuvat junalla. Paluumatkan, Pietari-Helsinki, matkustamme laivalla.

Matka oli melko kallis ainakin näin opiskelijabudjetilla, eli matka-avustuksia otetaan vastaan!

Lopuksi vielä kuvia kaikesta mitä on pakko nähdä:

1. Punainen tori ja Pyhän Vasilin katedraali



2. Kremlin muuri



3. Bolšoi-teatteri



4. Talvipalatsi



5. Pietarhovi



6. Kristuksen ylösnousemisen katedraali




Siinä muutamia! Varsinkin noi värikkäät sipulikirkot saa ihan sukat pyörimään jaloissa. Matkan ajankohta on siis 20.-26.4, joten vielä on noin kuukausi aikaa tutustua paikkoihin etukäteen ja päättää mielenkiintoisimmat!

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti vaikuttavimmat nähtävyydet on ollu Punainen tori, Ermitaasi ja Pietarihovi (joka on erityisen hieno hyvällä ilmalla, kesällä) :) Eli niitä suosittelen lämpimästi! Ja ainaki Ermitaasii pääsee opiskelijakortilla puoli-ilmaseks!

    VastaaPoista