keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Tallinna-Helsinki-Tampere-Tukholma-Tallinna

**

Kuten otsikko kertoo, olen viimeisen viikon aikana hypähdellyt paikasta toiseen ja blogin päivittämiseen ei ole ollut aikaa. Reissussa oli oikein mukavaa, mutta tuliaisiksi jäi kaamea univelka. Asiaa ei ole ainakaan parantanut juuri tälle viikolle osunut intensiivikurssi, jonka luennot alkavat päivittäin 8.30 ja kestävät puoli kahteen.

Palataan siis ensin ajassa viime perjantaihin.

Hyvin lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen suuntasin aamulaivalla Helsinkiin. On hyvin sairas fakta, että suomalaiset jaksavat dokata, riehua, huutaa, laulaa karaokea ja tanssia valssia vaikka kello on 9 aamulla. Itse vetelin sikeitä 6 kannella portaiden alla. Hälyyttävä fakta sekin.

Suomeen selviydyttyäni suuntasin Pajamäkeen viemään tavarat ja ottamaan muutaman minuutin päiväunet. Iltapäivällä suuntasimme kuitenkin Länsi-Pasilan kautta Tampereelle katsomaan Jokereiden ja Tapparan välistä viimeistä säälipleijaripeliä. Matka Tampereelle oli tuttuun tapaan oikein mukava, mutta kotiin lähdettiin tappio niskassa ja kausi takana päin. Illalla toki vietettiin kaudenpäättäjäisiä ja suunnattiin Miljonääriklubille valtaamaan tanssilattiaa. Seuraavan aamun aikainen herätys hieman unohtui ja taisin olla kotona noin viideltä. Kausi käärittiin kuitenkin nättiin pakettiin ja ilta oli erityisen hauska - mestat paloi, sä olit mä ja sata salamaa iski tulta.

Kuten mainitsin, seuraavana aamuna oli tarkoitus herätä aikaisin ja lähteä Annea ja Clairea vastaan satamaan. Laivan saapumisaika oli armoton 10.30. Ehdin nukkua 3,5 tuntia ja aamulla olin aivan varma, että en pysty toimimaan kaupunkioppaana koko päivää. Tässä välissä voisin kertoa tarinan hammasharjasta sekä kylpyhuoneesta, mutta se valitettavasti alittaa julkaisurajan. Lisätietoja yksityisesti. Yllätin kuitenkin itsenikin ja poukkoilin koko päivän ympäri Helsinkiä ihan onnistuneesti.

Iltapäivällä lähdimme tyttöjen kanssa risteilemään kohti Tukholmaa, josta kirjottelen oman postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti