maanantai 8. helmikuuta 2010

Taistelu arkea vastaan

Kuten otsikosta voi päätellä, täällä on alkanu lasku normaaliin arkeen. Tällä viikolla lukujärjestyksessäkin on jo hieman enemmän oppitunteja ja ensimmäiset deadlinetkin alkavat jo uhkaavasti lähestyä. Arki puskee päälle, mutta ei pidä antautua! Normaaliutta vastaan olemme kehittäneet kunnioitettavan määrän aktiviteetteja. Viikolla on luvassa perusbailujen lisäksi tanssitunteja sekä olemme myös suunnitelleen järjestävämme hieman suuremmat karnevaali/naamiaisjuhlat.

Viime viikonloppu kului melko rauhallisissa merkeissä. Lauantaina edessä oli ERASMUS-bailut ranskalaisten vaihtareiden kämpillä, josta meidät hääti pihalle naapurit jo puolen yön aikaan. Vältin kuitenkin Club Hollywoodin ja tulin kotiin nukkumaan.

Uni olikin tarpeen ja olisin varmasti nukkunut vaikka koko päivän jollei herätyskello olisi pärähtänyt soimaan jo kahdeltatoista. Edessä oli ESN Tallinnan järjestämä City tour busseilla. Kierros oli hieman normaalista poikkeava. Kiersimme ensin Kadriorgin puiston ympärillä, jonka jälkeen suuntasimme Lasnamäelle päin. Matkalla pysähdyimme tv-tornilla, joka tosin nykyään on suljettu yleisöltä. Suunnitelman mukaan pysähtymispaikan olisi tullut olla Tallinnan Lauluväljak, mutta sinne oli rakennettu suuri pulkkamäki, jonka takia emme päässeet sisään alueelle.

Kävin ensimmäistä kertaa Lasnamäellä. Talot olivat kaikki lähes identtisiä toistensa kanssa sekä suurin osa oli pelottavan pahasti rapistuneita. Tässä kaupungin osassa olisi varmasti melko helppoa eksyä, koska kaikkialla näyttää tismalleen samanlaiselta.
Toinen ei niin hieno alue jossa vierailimme oli Kopli. Kyseinen kaupunginosa on Tallinnan vaarallisimpia alueita. Suurin osa asukkaista Koplin alueella on venäläisiä.
Tällä alueella talot olivat kauniimpia ja vanhempia kuin Lasnamäellä, mutta aivan yhtä rapistuneita.

Sunnuntai-iltana Clazz-ravintolassa järjestettiin salsa-ilta. Illan aikana tanssiopettaja esitteli ensin perusaskeleet ja loppuillan musiikki oli salsapainoitteista ja tarjosi mahdollisuuden hioa omia tanssikuvioita. Ennen bailuja katsoimme elokuvan The Hangover joka oli aivan mahtava. Odotan sitä aamua, kun meidän kylppäristä löytyy tiikeri. Tai oli se kanakin ihan kiva.

Seuraavaksi saatte ihailla kuvia, jotka on otettu ihanasti liikkuvasta bussista:






Anneakin kiinnostaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti